INFO

GRISK er oprindeligt en idé der startede, som et lille streetart galleri for over 10 år siden, der siden har udviklet sig, til i dag, at udgøre det største kreative fællesskab i Aarhus, med to forskellige bygninger i Aarhus centrum - og over 100 lejere. 

GRISK arbejder for at styrke iværksætterkulturen og skabe bindeleddet mellem kultur og erhverv, via vores kæmpe netværk - både i national og international skala. Vi gør meget ud af at skabe et lækkert arbejdsmiljø, i attraktive og inspirerende omgivelser, og hos os er der altid en summen af mennesker, energi og god stemning. 

Vi huser kunstnere og iværksættere, der hver især knokler for deres passion og vision inden for de kreative brancher; kunst design, musik, foto, reklame, mode m.m. og arbejder sammen på kryds og tværs.

Vi laver alt fra events til udstillinger, foredrags aftener, kunst-festivaler, modeshows, receptioner og gode fester. Og du er velkommen til at være med! GRISKs mål er at favne og udfordre den kreative iværksætter kultur, og det er vigtigt for os at at tydeliggøre; det er menneskerne i huset, der skaber stedet - og ikke omvendt. 

Kort skitseret bevæger GRISK sig på fire platforme; GRISK Shop, GRISK Lab, GRISK Media og Galleri GRISK. Det betyder at GRISK tilbyder alt fra kontorpladser, til lukkede lokaler og flexpladser til iværksættere, til butiksareal og eventspace-muligheder til større og mindre brands. Det kan du alt sammen læse mere om, under de forskellige sider her på hjemmesiden.