111.jpg

GRISK LAB

Med GRISK Lab forsøger vi at favne og udfordre den kreative iværksætterkultur i alle størrelser og skalaer.
— Lærke Kruse

 

181115 GRISK 0504.jpg
 
42769447_1921721167921588_6523536567884054528_n.jpg

GRISK LAB

GRISK LAB er vores nyeste skud på stammen! 
GRISK Lab ligger i det gamle Æggepakkeri ved Godsbanen, en charmerende og anderledes bygning lige i hjertet af den nye kreative bydel; Aarhus K. 

GRISK Lab er et mangfoldigt hus med højt til loftet, plads til kreativ udfoldelse og spontane ideer. I huset findes både enkeltmandsvirksomheder og større firmaer, der alle hver især bidrager til at gøre stedet til et kreativt krydsfelt mellem kunstnere, iværksættere og projektmagere. Her får du med andre ord et lækkert arbejdsmiljø og et super godt netværk.

 I vores kælder findes der en stor afdeling af 6 lydstudier og et stort eventspace med indbygget morgenmad- og frokost restaurant, der vil være et naturligt samlingspunkt for husets lejere. Her vil vi facilitere events, foredragsaftener, fester og meget mere. Stedet kan naturligvis lånes, hvis du selv har en god ide, eller mangler plads til et større selskab.

For interesse og mere information omkring leje af kontorpladser, lukkede lokaler, lydstudier, eventspace mm. kontakt: Laerke@grisk.dk

Adresse: Carl Blochs Gade 37, 8000 Aarhus C.


 

UDLEJNING

Vi tilbyder forskellige udlejningsmuligheder i GRISK LAB.
Herunder kan du se de forskellige muligheder:

Klub GRISK medlemsskab (flexplads): 750 + moms pr. måned.
Fast skrivebordsplads: 2.000 + moms pr. måned.
Lukkede kontor: fra 4000 + moms om måneden.
Lydstudier: Fra 4500 + moms om måneden.
Showroom/Eventspace: fra 1000 kr. + moms.

Inkluderet i prisen er:

 • Adgang til lokalerne alle døgnets timer.

 • Alarmsystem/videoovervågning.

 • Forbrug, el/vand/varme.

 •  Internet.

 • Rengøring 3 gange om ugen.

 • A3 printer/scanner.

 • Adgang til toiletter og køkken.

 • Eventspace/showroom.

 • Blive en del af et stort og kreativt netværk.

 • Mulighed for markedsføring på Grisk.dk og sociale medier.

 • Som lejer i GRISK Lab har du også automatisk adgang, til lokaler og faciliteter i GRISK Shop.


 
grisk-image-2-3-of-4_fotor.jpg

KLUB GRISK

Du er som fast lejer af GRISK Lab, automatisk medlem af Klub GRISK. Men du kan også blive medlem af Klub GRISK, selvom du ikke er fast lejer af fx et kontor.  Det betyder at du får adgang til både GRISK Shop og GRISK Lab-lokalerne og alle faciliteter i hele åbningstiden - i stil med et fitness medlemsskab.

Du har altså ikke en fast plads i huset, men kan benytte de mange fælles arealer (i de åbne arealer), hvor der findes både hyggelige loungeområder med sofaer, fælles skriveborde og bar-borde. Du kan frit benytte områderne til samtaler, midlertidig arbejdsstation, dagens nyheder eller uformelle møder med kunder eller gode venner. Områderne er tilgængelige for alle og er en vigtig del af husets puls og nerve, hvor nye relationer kan skabes, og mangfoldigheden i huset forhåbentlig bliver et frugtbart aktiv. Du kan også booke mødelokale, showroom eller værksted hvis du skulle få brug for dette.

Derudover vil der med tiden blive åbnet op for muligheden, for at deltage i talks, præsentationer og fortællinger fra husets lejere, kunstnere, iværksættere og andre spændende personer. Oplæggene bliver en aktiv del af huset, og vil være gratis for Klub Grisk medlemmer.


 

"Det er vigtigt for os at tydeliggøre, det er menneskerne i huset der skaber stedet - og ikke omvendt."

 
181115 GRISK 0179.jpg

 

KONTAKT

Navn *
Navn