GRISK Åbningsreception!

Grisk melder klar til officiel åbning!

Som de fleste af jer jo nok ved, har vi brugt det sidste halve år på at lave en total opgradering af Grisk. Vi har fået nye lækre lokaler i den gamle Chokoladefabrik tæt på Klostertorv og gågaden og vi har fået mange nye dygtige mennesker med på holdet.
Når vi slår dørene op er det som altid med kunstnere, designere, musikere, tatovører og andre kreative hoveder – men som noget nyt får vi nu også tøjbutik, motorcykler, barbershop og vinbar inkluderet i Grisk!


 
Det har været en lang og sej kamp med bump på vejen, og de af jer som kender os, ved at vi har arbejdet hårdt det sidste halve år og satset alt hvad vi har på det her projekt. Til gengæld har vi fået skabt vores eget kreative univers og et unikt koncept du med garanti ikke finder andre steder.
 
Vi glæder os til at vise dig hvad vi har lavet og det vil derfor betyde meget at se dig til vores reception.

+ SIMON FENSHOLM UDSTILLING I GALLERIET
+ DJ’S
+ GRILL OG SPANSK TAPAS


+ ØL, VIN OG DRINKS
+ UNDERHOLDNING OG KREATIVE INDSLAG
+ AFTERPARTY: TBA


Grisk Crew 2016 består af:

Devils Ink Tattoo & Piercing
Galleri Grisk
Grisk Barber
Masvino Vinbodega
Secret Samples
Relic Motorcycles
Twelvepieces
Aarhus Art Convention
Lyses Garage
Le_Légionnaire
8 kilo (www.8kilo.dk)
Clean Sneaks
Umbrella Events
Young
Katapult
Scandinavian Beards
Fritz Cola
Kasper Neistskov
David Hernan
Asbjørn Gregersen

Lærke Kruse