DSC03111.jpg

GRISK MEDIA

GRISK Media er en kreativ platform der bl.a. er afsenderen bag GRISK Magasinet, flere bøger og mange større projekter, events og arrangementer. Det er en produktions kanal, bestående af freelance fotografer, tekst forfattere, kunstnere, designere og kreative projektmagere der tilsammen kan løfte de fleste opgaver, til et nyt niveau.  Vi kommer på sigt til at tilbyde brands og virksomheder, kreative og innovative løsninger og branding af projekter.

 

Aarhus Street Art Festival Video 2018

Video fra GRISKs Street Art Festival 2018.


GRISK Magazine Issue #1

GRISK Magazines første udgave udkom i sommeren 2017.

Ideen bag magasinet opstod da en håndfuld kreative iværksættere fra GRISK, så ideen i at skabe et univers udenfor husets rammer, som alle kunne være en del af.

Det er krydsfeltet mellem det skæve, det normale, ideer og mennesker der skaber den magi der findes i GRISK - og på samme måde er det selve grund-dna’et for GRISK Magazine. At formidle de skæve historier, i et nyt, gratis undergrunds magasin.Aarhus Street Art Festival Book 2017

streetart_omslag_635,8x2901.jpg

Galleri GRISK arrangerede i 2017 Nordeuropas største Street art Festival. Det var den første af 3 festivaller der hvert år løber af stablen under Aarhus Festuge, hvor over 25 kunstnere fra hele verdens samles i Rådhusparken. Man kan som besøgende opleve parken gennem hele ugen, og være med i processen fra skitse til det færdige værk, på helt tæt hold med kunstnerne.

GRISK har lavet en bog om festivalen, hvor der både kan læses om tankerne bag projektet, fortællingerne om værkerne, lære kunstnerne at kende og se billeder af hele ugen.


AARHUS ART CONVENTION 2016 & 2015 VIDEOS